Tuulilasin vaihto

Kestävät tuulilasin vaihdot Salossa - VM-Autolasi Oy

Vaihdamme ja asennamme alkuperäislaatuisia tuulilaseja sekä henkilö- että pakettiautoihin. Koska tuulilasi on olennainen osa auton kantavaa korirakennetta, tulee tuulilasien vaihto suorittaa kokeneen ammattilaisen toimesta. Väärillä tuotteilla tai väärin menetelmin asennettu tuulilasi voi esimerkiksi irrota kolari- ja törmäystilanteissa ja vaikuttaa turvatyynyn toimintaan hengenvaarallisesti.

VM-Autolasi Oy vaihtaa autojen tuulilaseja vuosikymmenien kokemuksella. Käytössämme on laaja valikoima Saint-Gobain Sekurit -merkkisiä alkuperäisiä varaosia, jotka yhdistettynä työntekijöidemme ammattitaitoon takaa kestävän tuulilasiasennuksen. Saint-Gobain Sekurit -tuotteet tulevat samoilta tehtailta, jotka toimittavat autonlaseja autotehtaille ympäri maailmaa. Tämä kertoo tuotteiden korkeasta laadusta.

Tuulilasin vaihto nopeasti ja varmasti

Asennamme auton tuulilasin yhden työpäivän aikana, mikäli saamme auton työn alle ennen aamuyhdeksää. Tällöin voit noutaa valmiin auton klo 16-17 välisenä aikana jo samana päivänä. Otamme huomioon myös asiakkaan oman aikataulun, joten tarvittaessa sovimme auton noudosta erikseen.

Poikkeuksia yhden työpäivän asennukseen ovat kuorma-autot sekä p-autot, kuten Ducato ja Jumper, joissa ei suositella käytettävän hm-liimaa. Näissä tapauksissa auto on korjaamollamme kuivumisajan (12 tuntia) eli yön yli. 

Varaa aikasi vähintään 2-3 päivää ennen lasin asennusta, jotta voimme varmistaa aikataulumme sekä oikean lasin löytymisen varastostamme. Asennuksen jälkeen pesemme aina sekä tuulilasin että taustapeilin. Huolehdimme myös auton ulko- ja sisäpuolen siisteydestä. Toimitamme vanhan autonlasin lasinkierrätykseen.

Uusi tuulilasi - parempi liikenneturvallisuus

Hiekan, pyyhkijän sulkien, kiveniskemien ja muiden tekijöiden aiheuttamat jäljet tekevät tuulilasista samean. Myös Suomen tieolot kuluttavat tuulilaseja aiempaa enemmän. Tämä lisää esimerkiksi auringon hajataittoa ja pimeässä vastaantulevien valojen häikäisyä. Yleiskunnoltaan huono lasi onkin turvallisuustekijöiltään vaarallisempi kuin tuulilasi, jossa on yksittäinen halkeama tai iskemä.

Vaihda tuulilasisi siis ajoissa, jolloin autosi liikenneturvallisuus kohoaa ja saat huomattavasti paremman ajonäkyvyyden. Kun tuulilasin vaihto suoritetaan meillä VM-Autolasilla, saat paitsi korkealuokkaisen tuulilasin, myös turvallisen ja kestävän, ammattilaisen tekemän asennustyön.

Vaihdamme myös raskaan kaluston tuulilasit. Lue lisää!

Tutustu lasi-infoomme ja lasivalikoimaamme

VM-Autolasi Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasien asennuspiste.
Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, jolloin voit vaihdattaa tai korjauttaa autosi sivu- ja takalasit sekä tuulilasin meillä vakuutusyhtiöstäsi riippumatta.

Voit täyttää myös meillä vahinkoilmoituksen, jonka toimitamme suoraan vakuutusyhtiöösi.

Vahinkoilmoituksen löydät täältä