Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto

Uusi tuulilasi kaikkiin ajoneuvoihin


Vaihdamme ja asennamme alkuperäislaatuisia tuulilaseja sekä henkilö- että pakettiautoihin. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua vuosikymmenien kokemuksella. Tule käymään liikkeessämme Salon Meriniityssä, niin teemme tuulilasin vaihdon autoosi.


Miksi kannattaa valita Pilkington-autolasiliike?

Tuulilasin vaihto kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella, koska se on olennainen osa auton kantavaa korirakennetta. Väärin valittu tai asennettu tuulilasi voi irrota esimerkiksi kolari- ja törmäystilanteissa sekä vaikuttaa turvatyynyn toimintaan hengenvaarallisesti.


VM-Autolasi Oy edustaa Pilkington-autolaseja, jotka ovat laadultaan ylivoimaisia. Korkealaatuiset tuotteet yhdistettynä työntekijöiden ammattitaitoon takaavat kestävän tuulilasiasennuksen. Pilkington myöntää sekä autolaseille että asennustyölle vuoden takuun.


Tuulilasin asennukset yhden työpäivän aikana

Asennamme auton tuulilasin yhden työpäivän aikana, mikäli saamme auton työn alle ennen aamuyhdeksää. Tällöin voit noutaa valmiin auton jo samana päivänä klo 16–17 välisenä aikana. Huomioimme myös asiakkaan oman aikataulun, joten voimme valita sinulle sopivimman noutoajankohdan.

Muista vahinkoilmoitus

Teethän ensin vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöösi. Jos olet Ifin, OP-Pohjolan tai LähiTapiolan asiakas, sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta. Turvan asiakkaana iskemän korjauksesta ei tarvita vahinkoilmoitusta. Lasivaihdosta tarvitaan, paitsi jos sinulla on TaskuTurva-applikaatio käytössäsi.


Kuorma-autojen ja p-autojen autolasit

Poikkeuksia yhden työpäivän asennukseen ovat kuorma-autot ja p-autot, kuten Ducato ja Jumper, joissa ei suositella käytettävän hm-liimaa. Näissä tapauksissa auto on korjaamollamme kuivumisajan (12 tuntia) eli yön yli.

pilkington