Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus laatutyönä Salossa

VM-Autolasi Oy korjaa tuulilaseja kestävin tuloksin. Pääsääntöisesti korjaus voidaan suorittaa, kun tuulilasivaurio on niin sanottu tähti, häränsilmä tai niiden yhdistelmä. Pääasiassa alle peukalon kokoiset vauriot voidaan korjata, jos lasi ei ole lähtenyt halkeamaan pidemmälle. Mitä nopeammin huomaat vaurion, sitä todennäköisemmin voimme sen korjata.

Kun huomaat vaurion, suojaa kohta teipillä, joka suojaa vauriota lialta. Älä kuitenkaan yritä puhdistaa vauriokohtaa itse. Vältä myös vauriokohdan altistumista lämpötilan vaihteluille ja käännä esimerkiksi lämmityslaite pois tuulilasista. 

Suuremmissa vaurioissa suosittelemme tuulilasin vaihtoa. Koska tuulilasit ovat auton kantavia rakenteita, joihin kohdistuu erilaisia rasituksia, emme suosittele esimerkiksi halkeaman porausta liimalaseihin. 

Tuulilasin korjaus jopa alle tunnissa

Tuulilasin arvioitu korjausaika on noin 45 minuutista tuntiin.
Voit varata korjausajan soittamalla numeroon 02 7337 313 tai täyttämällä pikayhteydenottolomakkeen. Voit myös tulla näyttämään vauriota liikkeeseemme, jolloin arvioimme korjattavuuden heti. Jos vauriota ei voida korjata, annamme Sinulle reilun lasitarjouksen laadukkaasta, juuri Sinun autoosi sopivasta lasista.

Annamme korjaustyöllemme myös takuun: jos lasi korjauksesta huolimatta halkeaa korjatusta kohdasta, hyvitämme korjauksen hinnan meidän kauttamme otetusta ja asennetusta uudesta tuulilasista. 

Korjauksen työvaiheet

  1. Arvioimme vauriokohdan.
  2. Puhdistamme vauriokohdan huolellisesti.
  3. Poraamme vauriokohtaan ohuen reiän lasin puoliväliin eli laminointiin asti.
  4. Asetamme lasihartsitelineen tarkalleen poratun reiän kohdalle.
  5. Laitamme hartsinsyöttöputkeen tarvittavan määrän lasihartsia.
  6. Asennamme syöttöputkeen ruuvin, joka puristaa lasihartsin paineella halkeamiin. Löysäämällä ruuvia saadaan aikaan alipaine, joka imee ilmaa halkeamista.
  7. Poistamme lasihartsitelineen ja laitamme tilalle UV-valon, joka kovettaa lasihartsin.
  8. Viimeistelemme työn hiomalla korjauskohdan ja pesemällä lasin.

Auto on korjauksen jälkeen heti ajovalmis.