tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Kiveniskemien nopea korjaus kannattaa


VM-Autolasi Oy korjaa tuulilaseja kestävin tuloksin. Kiveniskemän korjaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian, ennen kuin rikki mennyt lasin kohta pääsee laajenemaan. Huomioithan, ettei halkeamaa voida korjata, jos se on kooltaan peukaloa suurempi. Teemme tuulilasien korjauksia kaikille automerkeille ja -malleille liikkeessämme Salon Meriniityssä.


Milloin autolasin voi korjata?

Tuulilasin korjaus on mahdollista yleensä, kun tuulilasivaurio on niin sanottu tähti, häränsilmä tai niiden yhdistelmä. Pääasiassa alle peukalon kokoiset vauriot voidaan korjata, jos lasi ei ole lähtenyt halkeamaan pidemmälle. Mitä nopeammin huomaat vaurion, sitä todennäköisemmin voimme sen korjata.


Kiveniskemän tai tuulilasivaurion päälle kannattaa laittaa lialta suojaava teippi. Älä yritä puhdistaa vauriokohtaa itse ja vältä vauriokohdan altistumista lämpötilan vaihteluille: käännä esimerkiksi lämmityslaite pois tuulilasista.


Suuremmissa vaurioissa suosittelemme tuulilasin vaihtoa. Tuulilasit ovat auton kantavia rakenteita, joihin kohdistuu erilaisia rasituksia, minkä vuoksi emme suosittele esimerkiksi halkeaman porausta liimalaseihin.


Tuulilasin korjaus jopa alle tunnissa

Tuulilasin arvioitu korjausaika on noin 45 minuutista tuntiin. Voit varata korjausajan puhelimitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Voit myös tulla näyttämään vauriota liikkeeseemme, jolloin arvioimme korjattavuuden heti.


Jos vauriota ei voida korjata, annamme sinulle reilun lasitarjouksen laadukkaasta, juuri sinun autoosi sopivasta lasista. Annamme korjaustyöllemme myös takuun: jos lasi korjauksesta huolimatta halkeaa korjatusta kohdasta, hyvitämme korjauksen hinnan meiltä hankitusta ja asennetusta uudesta tuulilasista.

Muista vahinkoilmoitus

Teethän ensin vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöösi. Ifin, OP-Pohjolan tai LähiTapiolan asiakkaana vahinkoilmoitusta ei tarvitse tehdä. Turvan asiakkaana iskemän korjauksesta ei tarvita vahinkoilmoitusta. Lasinvaihdosta tarvitaan, paitsi silloin, jos käytössäsi on TaskuTurva-applikaatio.


Tuulilasin korjauksen työvaiheet

  1. Arvioimme vauriokohdan.
  2. Puhdistamme vauriokohdan huolellisesti.
  3. Poraamme vauriokohtaan ohuen reiän lasin puoliväliin eli laminointiin asti.
  4. Asetamme lasihartsitelineen tarkalleen poratun reiän kohdalle.
  5. Laitamme hartsinsyöttöputkeen tarvittavan määrän lasihartsia.
  6. Asennamme syöttöputkeen ruuvin, joka puristaa lasihartsin paineella halkeamiin. Löysäämällä ruuvia saadaan aikaan alipaine, joka imee ilmaa halkeamista.
  7. Poistamme lasihartsitelineen ja laitamme tilalle UV-valon, joka kovettaa lasihartsin.
  8. Viimeistelemme työn hiomalla korjauskohdan ja pesemällä lasin.
Auto on korjauksen jälkeen heti ajovalmis.
Erikoisosaamistamme on kameralasin kalibrointi. Lue lisää!