Taka- ja sivulasien vaihto

Taka- ja sivulasien vaihto

Taka- ja sivulasien vaihto

Uudet autolasit kaikkiin ajoneuvoihin


Auton sivulasit ja takalasit valmistetaan useimmiten karkaistusta lasista, mikä tekee niistä kestäviä. Mikäli sivu- tai takalasit saavat terävän iskun, ne useimmiten hajoavat kappaleiksi, jolloin korjausta ei enää voida tehdä. Teemme autojen taka- ja sivulasien vaihtoja liikkeessämme Salon Meriniityssä.


Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

VM-Autolasi Oy on sertifioitu autolasiliike sekä vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasien asennuspiste. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, jolloin voit vaihdattaa tai korjauttaa autosi sivu- ja takalasit sekä tuulilasin meillä vakuutusyhtiöstäsi riippumatta. Voit myös täyttää meillä vahinkoilmoituksen, jonka toimitamme suoraan vakuutusyhtiöösi.


Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme

Teemme taka- ja sivulasien vaihtoja sekä henkilöautoihin että pakettiautoihin. Rikkoutunut sivu- tai takalasi kannattaa vaihtaa mahdollisimman pian, jolloin ehkäistään mahdollisia vesivahinkoja, ilkivaltaa ja varkauksia. Ota siis yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella ja varaa aika lasin vaihtoon. Voit myös tulla näyttämään taka- tai sivulasia paikan päälle liikkeeseemme Salon Meriniittyyn.

Lasin vaihtotyöt

Vaihdamme sivulasit ja takalasit käyttäen korkealaatuisia Pilkington-autolaseja. Suoritamme vaihdossa seuraavat työvaiheet:

  1. Suojaamme auton maalipinnan ja sisäosat.
  2. Poistamme jäljelle jääneet sivu- tai takalasit ja siivoamme mahdolliset sirpaleet autosta.
  3. Irrotamme tarvittaessa listat ja leikkaamme rakenneliiman.
  4. Kiinnitämme uuden lasin tartunta-ainetta ja rakenneliimaa käyttäen. Samalla vaihdamme rikkoutuneet kiinnikkeet ja listat. Asennamme uudet sivulasit niin, että ne avautuvat ja sulkeutuvat normaalisti.
  5. Puhdistamme sivulasin ja siivoamme työmme jäljet.
Vaihdamme myös raskaan kaluston sivuikkunat. Lue lisää!