Sivulasien ja takalasien vaihto

VM-Autolasi Oy vaihtaa myös autojen sivu- ja takalasit Salossa

Auton sivulasit ja takalasit valmistetaan useimmiten karkaistusta lasista, mikä tekee niistä kestäviä. Mikäli sivu- tai takalasit saavat terävän iskun, ne useimmiten hajoavat kappaleiksi, jolloin korjausta ei enää voida suorittaa.

VM-Autolasi Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasien asennuspiste. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, jolloin voit vaihdattaa tai korjauttaa autosi sivu- ja takalasit sekä tuulilasin meillä vakuutusyhtiöstäsi riippumatta. Voit myös täyttää meillä vahinkoilmoituksen, jonka toimitamme suoraan vakuutusyhtiöösi.

Vaihdamme sekä henkilöautojen että pakettiautojen autolaseja. Rikkoutunut sivu- tai takalasi kannattaa vaihtaa mahdollisimman pian, jolloin ehkäistään mahdollisia vesivahinkoja, ilkivaltaa ja varkauksia. Ota siis yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella tai soittamalla numeroon 02 733 7 313 ja varaa aika lasin vaihtoon. Voit myös tulla näyttämään taka- tai sivulasia paikan päälle liikkeeseemme.

Lasin vaihtotyöt

Vaihdamme sivulasit ja takalasit käyttäen Saint-Gobain Sekurit -autolaseja, jotka ovat alkuperäisiä varaosia. Suoritamme vaihdossa seuraavat työvaiheet:

  1. Suojaamme auton maalipinnan ja sisäosat.
  2. Poistamme jäljelle jääneet sivu-/takalasit ja siivoamme mahdolliset sirpaleet autosta.
  3. Irrotamme tarvittaessa listat ja leikkaamme rakenneliiman.
  4. Kiinnitämme uuden lasin tartunta-ainetta ja rakenneliimaa käyttäen. Samalla vaihdamme rikkoutuneet kiinnikkeet ja listat. Asennamme uudet sivulasit niin, että ne avautuvat ja sulkeutuvat normaalisti. 
  5. Puhdistamme sivulasin ja siivoamme työmme jäljet.

VM-Autolasi Oy - täyden palvelun autolasiketju

Vaihdamme myös raskaan kaluston sivuikkunat. Lue lisää!

Tutustu myös lasi-infoomme ja lasivalikoimaamme