Raskaan kaluston tuulilasit ja sivulasit

Raskaan kaluston tuulilasien ja sivulasien vaihdot ja korjaukset VM-Autolasilla Salossa

Korjaamme ja vaihdamme kuorma-autojen, linja-autojen ja muiden raskaan kaluston ajoneuvojen tuuli- ja sivulaseja liikkeessämme Salossa. 

Kuljetusalalla erinomainen näkyvyys on erityisen tärkeää. Kulunut ja samentunut tuulilasi kannattaakin vaihtaa mahdollisimman pian, jotta voidaan välttää liikenneturvallisuuden vaarantuminen.

Kuten henkilö- ja pakettiautoissa, myös raskaan kaluston ajoneuvoissa tuulilasi on osa kantavaa korirakennetta ja täten merkittävä turvallisuustekijä. Pienikin vauriokohta laajenee nopeasti aiheuttaen paitsi turvallisuusriskin, myös tehden lasin korjaamisesta mahdotonta. Lasi voidaankin pelastaa vain nopealla toiminnalla, eli korjauttamalla lasi ennen vaurion laajenemista.

Mikäli tuulilasin vauriota ei voida korjata, vaihdamme uuden tuulilasin tilalle kestävästi ja turvallisesti. Käytämme Saint-Gobain Sekurit -autolaseja, jotka ovat alkuperäisiä tuulilaseja. Näin ammattilaistemme asennustyö saa parikseen laadukkaat tuotteet, joilla varmistetaan kestävä lopputulos.

Raskaan kaluston sivulasien vaihto

Raskaan kaluston sivulasit, kuten useimpien muidenkin ajoneuvojen sivulasit, tehdään yleensä karkaistusta lasista. Kun lasi vaurioituu, se useimmiten murtuu pieniksi palasiksi, mitä ei enää voi korjata. Vaihdamme raskaan kaluston sivulasit huolella ja tiiviisti, jolloin uusi lasi on alkuperäisen veroinen niin tiiviydeltään kuin kestävyydeltään.

VM-Autolasi Oy - täyden palvelun autolasiketju Salossa

Tutustu lasi-infoomme ja lasivalikoimaamme