Raskaan kaluston lasit

Raskaan kaluston lasit

Raskaan kaluston lasit

Tuulilasit ja sivulasit raskaisiin ajoneuvoihin


Kuljetusalalla erinomainen näkyvyys on erityisen tärkeää. Kulunut ja samentunut tuulilasi kannattaakin vaihtaa mahdollisimman pian, jotta voidaan välttää liikenneturvallisuuden vaarantuminen. Teemme raskaan kaluston lasien vaihdot ja korjaukset liikkeessämme Salon Meriniityssä.


Korjaamme ja vaihdamme tuulilasit ja sivulasit kaikkiin raskaan kaluston ajoneuvoihin. Palvelemme asiantuntevasti esimerkiksi kuorma-autojen, linja-autojen sekä muiden raskaiden ajoneuvojen kuljettajia.


Tuulilasin vaurio laajenee nopeasti

Kuten henkilö- ja pakettiautoissa, myös raskaan kaluston ajoneuvoissa tuulilasi on osa kantavaa korirakennetta ja täten merkittävä turvallisuustekijä. Pienikin vauriokohta laajenee nopeasti, mikä aiheuttaa turvallisuusriskin ja tekee lasin korjaamisesta mahdotonta. Raskaan kaluston lasit voidaankin pelastaa vain nopealla toiminnalla, eli korjauttamalla lasi ennen vaurion laajenemista.


Mikäli tuulilasin vauriota ei voida korjata, vaihdamme uuden tilalle tuulilasin kestävästi ja turvallisesti. Käytämme korkealaatuisia Pilkington-autolaseja, joille myönnämme vuoden takuun sekä tuotteelle että asennustyölle. Kestävä lopputulos syntyy laadukkailla tuotteilla sekä ammattitaitoisella asennustyöllä.


Raskaan kaluston sivulasien vaihto

Raskaan kaluston sivulasit tehdään yleensä karkaistusta lasista monien muiden ajoneuvojen tavoin. Vaurioitunut lasi murtuu usein pieniksi palasiksi, jolloin sitä ei voida enää korjata. Teemme raskaan kaluston sivulasien vaihdot huolellisesti ja tiiviisti, joten uusi lasi on alkuperäisen veroinen niin tiiviydeltään kuin kestävyydeltään.

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä ja varaa aika lasin vaihtoon! Voit myös tulla näyttämään raskaan kaluston lasia paikan päälle liikkeeseemme Salon Meriniittyyn.

Erikoisosaamistamme on kameralasin kalibrointi. Lue lisää!